Gündem
03 Eki 2013 16:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

TÜRBANLI SPİKERE AĞIR HAKARET!

TRT eski spikeri Serra Karaçam, sabah saatlerinde geçirdiği kaza sonrası yaşananlara tepki gösterdi.

Ünlü spiker Serra Karaçam, karıştığı kaza sonrası başörtüsüne hakaret edip, 'Allah belanı versin' diyen sürücüye twitter'dan isyan etti.

Spiker Serra Karaçam, sabah saatlerinde geçirdiği kaza sonrası yaşananlara twitter'dan tepki gösterdi. Çarpıştığı aracın sürücüsünün kendisine 'Tipe bak' dediğini belirten Karaçam, twitter hesabından, 'Bu da oldu. Arabalarımızın çarpıştığı beyefendi önce indi, 'tipe bak' tarzı hakaret etti. Bindi, arabayı oynattı, sonra yine 'zabıt' dedi. 'Tamam tutalım, keşke kıpırdamadan tutsaydık' dedim. En sonunda 'Allah belanı versin' deyip gitti. Niye belamı versin, tutalım hata kimdeyse çıksın. Bendeyse ben ödeyeyim. Yok tipimden rahatsızmış ya illa bağırıp, olay yapıp deşarj olacak. Bir şeye gergindir desem, 'tipe bak' diyor adam. Kaç gündür salaş geziyordum. Topuklu botları giymeyecektim bugün. Baştan aşağı bakıp söyledi. Hakkı geçtiyse onu da çözemedik sinirinden' diye yazdı.

Karaçam, kendisine gelen bir yoruma da, 'Ben onun öfkesine üzüldüm canım. 'Allah'tan bulunca beni hatırlarsın' dedi. Sonuçlanmasına müsaade etseydi keşke' diye karşılık verdi.

Çarpıştığı aracın sürücüsüne de seslenen Karaçam, 'Beyaz Tiguanlı kardeş; arabanı yeni almışsın. Beni bulsan da helalleşelim. Plakanı almadım' dedi.