Magazin
28 Kas 2019 16:11 Son Güncelleme: 28 Kas 2019 16:13

Turabi Çamkıran'dan bomba Survivor itirafı

Bircan Bali ve Ece Erken'in programına konuk olan Turabi Çamkıran, Survivor'la alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Turabi 3 kez katıldığı Survivor için "Beş ay hapis hayatı yaşıyorsun" dedi.

Bircan Bali ve Ece Erken'in programına katılan Turabi, 'Survivor'a tekrar katılır mısın?' sorusuna oldukça net bir cevap verdi. Toplamda 3 kez katıldığı Survivor yarışmasında 2 kez şampiyonluk sevinci yaşayan Turabi Çamkıran samimi açıklamasıyla dikkat çekti.

"Survivor biraz zor benim için. Açlık gözümü korkutuyor. Beş ay hapis hayatı yaşıyorsun o yüzden zor bir ihtimal" itirafıyla olay olan Turabi'nin açıklaması şöyle:

"Bir de ben şöyle düşünüyorum. Survivor şöhret olmak için, para kazanmak için çok güzel bir platform. Şu an bana ne bir şöhret verecek, ne de artı bir para verecek. Benim sadece bankadaki hesabımın numarasını değiştirecek ama yeni gelen kişilerin hayatını değiştirecek. Ben oraya gidip de birinin hayatını almak istemiyorum. O hayata ihtiyacı olan birisi girsin, şampiyonluğu alsın hayatı değişsin."