Gündem
23 Mayıs 2023 14:52 Son Güncelleme: 23 Mayıs 2023 15:00

Tuncay Özkan'dan Soner Yalçın'a hodri meydan: Çık ortaya, Sözcü'nün arkasına saklanma!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Sözcü yazarı Soner Yalçın'a sosyal medyadan çok sert cevap verdi. Özkan, "Demokrasi, Soner Yalçın’a televizyon sahibi olmak için siyasetçilere şantaj yapma hakkı vermez." ifadelerini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan gazeteci Soner Yalçın'a ilişkin çok sert ifadeler kullandığı bir açıklama yaptı.

"Demokrasi, Soner Yalçın’a televizyon sahibi olmak için siyasetçilere şantaj yapma hakkı vermez" diyen Yalçın "Sen çalışan hakkı yiyen pis bir patronsun. Hırsında boğuldun. Varsa cesaretin SÖZCÜ’nün arkasına saklanma. Çık ortaya. Siyaset yap" ifadelerini kullandı.

İşte Özkan'ın sert ifadeleri:

"HODRİ MEYDAN!"
Demokrasi, Recep Tayyip Erdoğan’a rakibi Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı iftira montajlı görüntüler hazırlama hakkı tanımayan rejimin adıdır. Hesap sorar ! 
Demokrasi Soner Yalçın gibi Erdoğan rejiminin aparatına dönüşmüşlerin elindeki oyuncak değildir, keyfine göre yorumlama olanağı tanımaz. 

Soner Yalçın’a televizyon sahibi olmak için siyasetçilere şantaj yapma hakkı vermez. Halkı soyan “5’li Çete” ile “Yalı Çetesi” kurup siyasi müteahhitlik yapma hakkı tanımaz. Recep Tayyip Erdoğan’ın adını kullanarak korku salıp, medya organlarına çökme ve çökmeye çalışma izni vermez…

Kişisel çıkarı için cumhurbaşkanı olmasını istemediği liderlere karşı karalama kampanyası yapma hakkı tanımaz. Bu hukuksuzluğa ve ahlaksızlığa karşı çıktığı için Tuncay Özkan hakkında iftira atma ve entrika kurma hakkı tanımaz.

Sen çalışan hakkı yiyen pis bir patronsun. Hırsında boğuldun. Varsa cesaretin SÖZCÜ’nün arkasına saklanma. Çık ortaya. Siyaset yap.