Magazin
18 Haz 2022 23:08 Son Güncelleme: 18 Haz 2022 23:18

Tülin Şahin ve eski aşkı Pedro De Noronha davalık oldular! "Mahrem fotoğraflarımı paylaşıyor"

Tülin Şahin ve eski aşkı Pedro De Noronha davalık oldular! "Mahrem fotoğraflarımı paylaşıyor"


Tülin Şahin, iş adamı Pedro De Noronha ile 2019'da aşk yaşamaya başlamış ve kızı Siena'nın doğumundan kısa bir süre sonra olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Tülin Şahin eski aşkının, kızı Siena'yı kaçırmayı planladığını söyleyerek uzaklaştırma kararı almıştı. Pedro De Noronho iddiaları yalanlayarak Tülin Şahin hakkında kızını göstermediği ve Siena'nın erkek kardeşlerine şiddet uyguladığı iddialarında bulunmuştu.

Kızışmaya devam eden olaylara bir yenisi daha eklendi. Ünlü model Tülin Şahin’in eski sevgilisi Pedro De Noronha’ya dava açıldı. Şahin, kızı Siena Leyla’nın babası olan Portekizli işadamı hakkında sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını paylaştığını ve hakaret ettiğini öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

1 ay tedbir kararı aldıran ünlü model, yeniden savcılığa başvurarak eski sevgilisinin mahkeme kararını hiçe sayarak aleyhine yönelik paylaşımlar yapmaya devam ettiğini öne sürdü.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonunda Pedro De Noronha hakkında ‘aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali’ suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.