Magazin
09 Haz 2017 12:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

Tülin Şahin neden boşandığını ilk kez anlattı: Ayrılığın nedeni...

Tülin Şahin ve Memet Özer, geçtiğimiz günlerde 12 yıllık evliliklerini bitirmişlerdi.

Moda markası Mü’Mine’nin yeni koleksiyonu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda tanıtıldı. “Mü’Mine Fashion Show 2017” adlı gecede hem defile düzenlendi hem de iftar daveti verildi.

'Boşanmamızın nedeni bebek değil'

Defilede podyuma çıkan Tülin Şahin, Memet Özer’le 12 yıllık evliliğinin bebek istemediği için bittiği iddiasına yanıt verdi. Tülin Şahin, “İddia edildiği gibi boşanmamızın nedeni bebek değil." dedi. Şahin, 'Peki alkol mü?' sorusuna ise 'Bu konuda konuşmayacağım. Böyle olması gerekiyordu, böyle oldu” yanıtını verdi.

Memet Özer de geçtiğimiz hafta verdiği röportajda ilişkilerine dair çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu:

* 16 yıl birliktelik yaşadık. 12 yılı evlilikle geçti. Böyle gerekiyormuş demek. Ne alkol sorunu ne ihanet ne de çocuk yapma problemi... Gerçi son yıllarda Tülin de çocuk istiyordu ama olmadı. Bunların hiçbiri doğru değil. Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık.

* Tülin kendi mesleğinde çok başarılı bir kadın. İşini çok ciddiye alan biri. Geldiği noktaya kendisi geldi, aksini söylemek haddim değil. İlk yıllarda daha iyiydik. Yine çok farklıydık ama aramızdaki aşk, yaşlarımız gereği birbirimizi hoşgörebilmemiz devam etmemizi sağlıyordu. Ama zamanla hayata çok başka baktığımızı gördük. İsteklerimizdeki farklılıklar sorun.* Sorunları erteledikçe, öteledikçe daha da büyüdüler. Kimsenin henüz konuyu bilmediği, duymadığı zamanlarda sorunlarımızı çözmek için çaba sarf ettik. Ama sonunda bu çabanın her iki taraf için de manasız olduğunu gördük. Olmayacak bir şeyi olacakmış gibi üstelemek çok doğru değildi. Böylesi ikimiz için de daha iyi olacaktı. Çünkü huzura, kendimize dönmeye ihtiyacımız vardı. Öteki türlü iyi şeyler de yıpranacak, dedikodular büyüyecekti, yıpranacaktık.

* Sorunları erteledikçe, öteledikçe daha da büyüdüler. Kimsenin henüz konuyu bilmediği, duymadığı zamanlarda sorunlarımızı çözmek için çaba sarf ettik. Ama sonunda bu çabanın her iki taraf için de manasız olduğunu gördük. Olmayacak bir şeyi olacakmış gibi üstelemek çok doğru değildi. Böylesi ikimiz için de daha iyi olacaktı. Çünkü huzura, kendimize dönmeye ihtiyacımız vardı. Öteki türlü iyi şeyler de yıpranacak, dedikodular büyüyecekti, yıpranacaktık.

* Benim gibi daha rahat bir adamın kontrol bağımlısı bir kadınla devam etmesi en büyük meseleydi. Yoksa biz aşık olarak evlendik. Gerçi Tülin’in çalışma şartları da bunu gerektiriyordu, suçlamıyorum.

* Tülin’i hiç kıskanmazdım. Kıskançlık karakterimde yok. Başarılı ve güzel bir kadınla olmakla gurur duyarım. Kadın zaten beni seçmiş, kocası olmuşum, daha ötesi var mı? Bana başka şeyler zor geldi.

* Anlaşmalı olarak ayrıldık. Birbirimize nafaka ödemiyoruz. Ben eşyalarımı aldım ve evden ayrıldım. Şu an dostça ayrıldık demek zor. Belki ileride yeniden iletişim kurabilir hale geliriz.

* Boşanma sırasında birbirimizi incitmiş olabiliriz. Çünkü işin içine avukatlar giriyor, olay ciddileşiyor. Şu an dost değiliz ama kötü de ayrılmadık. Bize yakışan şekilde ayrıldık.