Medya
22 Eyl 2017 13:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Tuğçe Kazaz Ahmet Hakan'ı yerden yere vurdu: "Kalemini satan biri..."

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Ahmet Hakan'ı tam anlamıyla topa tuttu.

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Best FM’de Ufuk Karcı’nın konuğu oldu.

Tuğçe Kazaz, “AK Parti’den soğudum” sözlerine açıklık getirirken, “Benim desteğim devam edecek. Neticede bu ülke desteği. AK Partili’nin de derdi memleket, CHP’linin de, Laik olanın da… O yüzden desteğim devam edecek. Biz Türkiye davasını ileriye taşımalyız” dedi.

Kazaz, daha öce yaptığı ‘soğuma’ açıklaması sonrası dillendirilen “CHP’ye mi üye olacak ?” şeklindeki ifadelerin hatırlatılması sonrası, “Hayır, böyle bir şey yok” dedi

Ahmet Hakan Kalemini Satmıştır

Gazeteci Ahmet Hakan’ın kendisi hakkında yazdığı yazının sorulması üzerine Tuğçe Kazaz “Bu ülkenin Ahmet Hakan’dan daha fazla konuşacağı şeyler var. Ben, O’nu muhatap almak istemiyorum. Üzerimden prim yapmaya çalışıyor. O, güce biat eden, satılık bir kalem. Paraya, maddiyata biat eden insanları muhatap alıp konuşmam. Bulunduğu kanalın gücüne biat ediyor. O’nun bana saldırmasının ardında şeytani bir güç var.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Şık Gazeteci Değil

Tutuklu gazeteciler konusuna temas eden Tuğçe Kazaz, “Gazeteciler korkmadan yazıp, konuşabilmeli. Arka planda ne olduğunu bilemem. Ama vatana ihanet etmiş, satmışsa, kalemi satın alınmışsa ve bunu bir ihanet unsuru olarak kullanmışsa mutlaka ortaya çıkarılması gerekir. Açıkça söyleyeyim ben, Ahmet Şık’ın gazeteci olduğuna inanmıyorum. Ama insanları sırf söylediğinden, düşüncelerinden tutsak edilmesi ise olamaz. ‘Sırf bana karşı yazıyor’ düşüncesi ile kimseyi tutsak edemezsiniz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ile Aynı Karede Olan Santaçıların Arasında Menfaatçiler Var

Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Hükümete yönelik desteklerini sıkça açıklayan sanatçılar Alişan, Esra Erol, Gülben Ergen gibi isimlerin Cumhurbaşkanı ile aynı karede sürekli yer almasının sorulması üzerine “Sanat ile menfaati karıştıramazssınız. Hepsini karıştırmıyorum ama bu sanatçılar arasında bazıları isim vermiyorum, ‘Ben Sayın Erdoğan’la bir fotğraf çektireyim, kanallardan bana iş gelsin’ menfaatiyle yaklaşan sanatçılar var. Gözlemim ve tespitim böyle. Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirmeyi bu amaçla yapanlar var. Bunu kim yapıyorsa üstüne alınabilir” şeklinde konuştu.

Ramazan Ayında Bir Projede Yer Almayı İsterim

Önümüzdeki döneme dair projeleri hakkında da konuşan Tuğçe Kazaz, “Bir yayın evimiz var. Orada kitaplarımız çıkıyor. Birçok projemiz aynı anda devam ediyor. En temelinde ‘Medya Sizin’ isimli bir oluşum kuruyoruz.” Dedi. Kazaz, Ramazan Ayında kendisine bir teklif gelmesi halinde elbette kabul edebileceğini söyleyerken, “Tabi proje derken oraya verilen bir emek, bir proje vardır. Elbette Ramazan Ayında insanlarla sohbet etmek, onlarla biraraya gelmek isterim. Şartlar el veririrse, olabilir” dedi.