Magazin
03 Şub 2017 13:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:27

Tuğba Özerk, boşandıktan sonra ilk kez konuştu!

Geride bıraktığımız gün menajeri Altan Nuh'la olan 5 aylık evliliğini sonlandıran Tuğba Özerk, mahkeme çıkışında ayağının tozuyla açıklamada bulundu.

Yaşadıklarını özetleyen ve boşandıktan sonraki duygularını açıklayan Özerk şunları söyledi:

“‘Boşanmasına karar verildi’ hükmünü duyunca çok rahat bir nefes aldım. İnşallah bundan sonra işime gücüme kanalize olacağım. Tek celsede boşandık ve bitti. Allah bir daha böyle bir şeyi ne bana ne de başka kadınlara yaşatmasın. Tanıklar her şeyi anlattı ve kimin şiddet gördüğü mahkeme karşısında ortaya çıktı. İşi uzatmak istemiyorum, inşallah artık yüzüm güler. Birbirimizden maddi manevi bir talebimiz olmadı. Ben tazminat istemedim, Allah’tan benden de istemediler.”

DENİZ AKKAYA’YI ANNEM DE DAVA EDECEK

Özerk, gazetecilerin Deniz Akkaya’nın annesine yönelttiği ‘Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?’ sorusunu mahkemeye taşıyıp taşımadığına dair sorularına, “Hem tazminat davası açtım, hem de Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Tabi ki haysiyetimize dil uzatanlarla mahkemede buluşacağız. Kendisi benden özür dilemedi, beni aramadı. Zaten yargı süreci de devam ediyor. Bu konu artık farklı bir boyuta geldi. Annem de dava açıyor, her şeyi göreceğiz” sözleriyle yanıt verdi.