Tuğba Özay'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım

Tam bir doğa aşığı olan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda kendisinden 'Tabiatın kızı' olarak bahseden Tuğba Özay'dan doğa ve onun nimetleri üzerine önemli bir paylaşım geldi.

Tuğba Özay'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım - Sayfa 1

Mankenlik kariyerini bitirdikten sonra müzik sektöründe boy gösteren ve şimdilerde katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ve açılışlar ile kendisinden söz ettirmeye devam eden Tuğba Özay, sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle haberleşiyor.

113
Tuğba Özay'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım - Sayfa 2

Zaman zaman hayata ve yeşilin önemine dair uzun satırlar paylaşan Tuğba Özay, bir kano üzerinde çekilmiş fotoğrafını yine çok konuşulacak bir metinle paylaştı.

213
Tuğba Özay'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım - Sayfa 3

“NEFES ALINMIYOR”

Şehirlerde yeşil alan kalmadığından yakınan ve insanların beton yığınlarına sıkıştırıldığını söyleyen Özay şu ifadeleri kullandı:

313
Tuğba Özay'dan sosyal medyayı sallayan paylaşım - Sayfa 4

“Doğadan kopma! Onun nimetlerinden yararlan! Emin ol iyi gelecek! İnsanları beton yığınlarına sıkıştırdılar… Yeşil alan özellikle büyük şehirlerde sadece mezarlıklarda kaldı! Nefes alınmıyor! Binalar, ağaçlardan kat be kat büyük! Doğa sana tüm güzel enerjileri verecek… Suyu izle, dalgaların sesini dinle… Taşlara, ağaçlara dokun…

413