Magazin
13 Mar 2007 04:59 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:47

TUĞBA ÖZAY TRAFİK KAZASI GEÇİRİP HASTANEYE KALDIRILDI!..TUĞBA'NIN KULAK ZARLARI YIRTILDI!...

ANKARA'dan İstanbul´a dönerken trafik kazası geçiren manken Tuğba Özay'ın kulak zarları yırtıldı, yüzünde ve vücudunda morluklar oluştu.

Ankara´da Başkent Moda Günleri´ne katılan manken Tuğba Özay, İstanbul´a dönerken trafik kazası geçirdi. İçerisinde bulunduğu otomobil rampa aşağı inerken ani fren yapıp savrulunca başını ön cama ve kapıya çarpan Tuğba Özay´ın yüzünde ve vücudunda morluklar oluştu. Yaşanan kazanın ardından İstanbul´da sahne alacağı tiyatro oyununun son provasına yetişmek için yoluna devam eden Özay´ın kulağında ve başında ağrılar artınca akşam saatlerinde Bolu´da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ilk muayenesinde vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme ve morluklar ile iki kulağında yırtık tespit edilen Özay, ameliyata alındı. Yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından yırtık tesbit edilen kulak zarları dikilen Özay, tedavi altına alındı. Ameliyat sonrası yatağında dinlenirken karşısında gazetecileri görünce şaşıran Özay, "Sizin nereden haberiniz oldu" diye sordu.

Ankara´da katıldığı Başkent Moda Günleri´nden İstanbul´a dönerken kaza geçirdiğini söyleyen Özay, "Rampa aşağı inerken ani fren yaptık ve kafamı ön cama çarptım. Sonra araba sağa sola manevra yaptı. Biraz da sürat vardı. Arabayı arkadaşımız kullanıyordu. Önce kafamı sağa çarptım derken o arada kulak zarlarımın iki tarafı da yırtılmış. Kafamda biraz darbeler var. O anki darbenin şiddetiyle gözümde morarma oldu. Olay bu" dedi.

Gazetecilerin, "Neden Ankara´da bir sağlık kuruluşuna gitmediniz" sorusuna Özay, `Ben de açıkçası Ankara´da çok önemsemedim. Bir an önce İstanbul'daki son provaya yetişmem gerekiyordu. Böyle talihsiz bir olay yaşadım. Daha önce geçirdiğim trafik kazasında boynum çatlamıştı. Bu sefer de başımdan darbe alınca yeniden nüksetti" diye yanıt verdi.
Özay, saat 02.00 sıralarında tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.