Magazin
22 Şub 2012 11:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:22

TUĞBA EKİNCİ'DEN İLGİNÇ FETİH 1453 İDDİASI!

Son günlerin en tartışılan konusu Fetih 1453 filmiyle ilgili bir iddia da şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.

Fatih Aksoy’un filmi Fetih 1453 bu iddiayla da konuşulacağa benziyor. Bu kez iddia ünlü sanatçı Tuğba Ekinci’den geldi. Ekinci filmin cast işlemi yapılırken Aksoy’un yanında olduğunu ifade ederken, Fatih Sultan Mehmet rolü işe ilgili olarak, "Rol Cengiz Coşkun’a verilmişti. Gözleri mavi olduğu için bir göz hastanesinde siyah lens takıldı. Ancak lensler iyi durmadığı için rol ondan alınıp Devrim Evin’e verildi, Cengiz de Şovalye Guistiniani oldu" dedi.

Filmi çok beğendiğini belirten Ekinci, rol alan iki isimle de bir ilişki yaşamıştı. Bunlardan biri İbrahim Çelikkol biri Cengiz Coşkun. "Hangisinin oyunculuğunu beğendiniz?" sorusuna Ekinci’den, "Filmi yeni erkek arkadaşım Mesut Aksu ile izledik. Biz, Cengiz’in oyunculuğunu daha çok beğendik. Mesut da Cengiz’i çok beğendi. İbrahim de iyiydi. Ulubatlı Hasan öyküsüyle tarihimizde önemli karakter. İkisine de nazar değmesin. Faruk Aksoy çok güzel bir filme imza atmış bizce. Başarılarının devamını diliyorum" yanıtını verdi.

Habertürk’ün haberine göre; Çelikkol ve Coşkun’la görüşüp görüşmeyecekleri sorusuna Ekinci, "Geçmişe mazi, filme niyazi" diyerek ilginç bir yanıt verdi.

Ekinci İbrahim Çelikkol ile bir yıl, Cengiz Coşkun ile de üç yıl birliktelik yaşamıştı.