Magazin
28 Oca 2020 09:57 Son Güncelleme: 28 Oca 2020 10:21

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a olay sözler! 'Ne halt yiyeceksen ye!'

Tuğba Ekinci, Demet Akalın'ın Elazığ depremi sonrası depremzedelere gönderdiği yardım paylaşımında yazdığı "Uyuyan dostların canı sağ olsun" mesajına sert tepki gösterdi. Ekinci Akalın'a ağır sözler söyledi.

Elazığ'da yaşanan deprem sonrası herkes tek yürek olup bölgeye yardım yollamaya başladı. Elini taşın altına koyan ünlü isimler de ne gerekiyorsa yapmak için seferber oldu. Bu isimlerden biri olan Demet Akalın ise depremden sonraki gün yardım çuvallarını hazırladı.

Sosyal medya hesabından bunu paylaşan Akalın, "Ben kamyonetimi tuttum. Uyuyan dostların canı sağ olsun" notunu düştü.

 

"YALNIZ KALIRSIN..."

Ancak bu sözler Tuğba Ekinci'yi çok kızdırdı. Sosyal medya hesabından Demet Akalın'a ateş püsküren Ekinci, şu sözleri söyledi:

 "Doğru konuşmanı, paranla iyilik yapıyorsan, cümlelerini seçmeni temenni ediyorum . Bana iyilik yapmıyorsun kendine yapıyorsun. Açıklama yaparken saldırma kardeşim ne halt yiyeceksen ye saldırma, ilk ve son uyarım. Kendini ne sanıyorsan zevk sahibi insanlarda bir yerin yok. Arabesk geldin arabesk gidiyorsun. Bir Gülşen, bir Hande Yener değilsin. Cool insan hiç olamadın. O başarılarına yazık.Kusura bakma Demet bu sensin. Kimse seni sevmiyor, şöhretin bittiğinde de yalnız kalırsın böyle devam edersen. Zaten yalnızsın da huyun yüzünden sıkıntı büyük sende kızım."