Tuğba Altıntop'un podyumda talihsiz kazası! Yere kapaklandı

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, önceki akşam Beyoğlu'nda bulunan otelde bir defile düzenledi. Defilenin baş mankeni Tuğba Altıntop podyuma çıktığı sırada ayağı takılıp yere düşerek büyük bir kazanın eşiğinden döndü.

Tuğba Altıntop'un podyumda talihsiz kazası! Yere kapaklandı - Sayfa 1

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, önceki akşam Beyoğlu'nda bulunan Sheraton Otel'de bir defile düzenledi. Defilenin baş mankeni ise Tuğba Altıntop'tu.

19
Tuğba Altıntop'un podyumda talihsiz kazası! Yere kapaklandı - Sayfa 2

'Güçlü Kadın' projesiyle yola çıkılan defilede 'Kadın ve Kadın' adlı Haute Couture defilesinde 15 kadın ve 15 erkek manken podyuma çıktı. Tuğba Altıntop gecede yeşil bir elbise ve bir gelinlik giydi.

29
Tuğba Altıntop'un podyumda talihsiz kazası! Yere kapaklandı - Sayfa 3

Podyuma çıktığı sırada ayağı takılan Altıntop, yere düşerek büyük bir kazanın eşiğinden döndü. Yerde ayakkabılarını ayağından çıkararak kenara atan Altıntop, podyumda yürümeye devam ederek bütün alkışları topladı.

39
Tuğba Altıntop'un podyumda talihsiz kazası! Yere kapaklandı - Sayfa 4

Final yürüyüşünü gelinlikle yapan Altıntop, gecenin mimarı Deniz Albayrak'ın gelmesiyle birlikte bir kez daha podyumda yürüyerek, izleyicileri selamladı. Deniz Albayrak, gecede 'Yılın En İyi Moda Tasarımcısı' ödülününde sahibi oldu.

49