Magazin
13 Ara 2016 09:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:15

Tuba Ünsal'dan yapımcılığını üstlendiği oyunla ilgili flaş karar!

İsimsiz Yıldız adlı oyunuyla sadece sahnede değil yapımcı koltuğunda da boy gösteren Tuba Ünsal'dan alkışlanacak hareket.

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında çok sayıda polis memuru ve sivil hayatını kaybetmişti.

Ünlü isimler yaşadıkları acıyı kelimelere döküp sosyal medya hesaplarından paylaşırken, Tuba Ünsal da İsimsiz Yıldız adlı oyununda polislere ve ailelerine ek bir kontenjan açma kararı almış.

İşte Tuba Ünsal’ın o kararı:

“Sanat iyileştirir, sanat acıyı sağaltır… Böyle zamanlarda sahneye çıkmak zordur, ama çıkmak gerekir. Ekip olarak bir karar aldık. Sezon sonuna kadar her oyunumuzda bizi koruyan kollayan polislerimize ve ailelerine ek bir kontenjan açıyoruz ve onlardan ücret almıyoruz. Oyunumuz belki onların yaralarını bir nebze sarmalarına yardımcı olur belki ufacık da olsa gülümsetir diye. Elimizden gelen bu. Keşke üstün güçlere sahip olsam dünyadaki bütün çocukları anasız babasız kalmasınlar diye korusam. Bütün bombaların içine rengarenk şekerler koysam patladıklarında herkesi mutlu etsem, keşke keşke keşke…Siz de bu akşam düşünün. “BENİM ELİMDEN NE GELİR Kİ demeyin. Herkes çıkıp kapısının önünü değil sokağını temizlese, bir çocuğun başını okşasa belki dünya bambaşka bir yer olurdu. Bizi kurtaracak tek şey sevgi”