Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda kafa karıştırıyor

Star dizisi Sefirin Kızı'ndan yeni bölüm detayları geldi. Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun veda ettiği Sefirin Kızı'nda Tuba Büyüküstün dengeleri değiştiriyor. Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı gizemli kadın, Sancar'ın aklını karıştırıyor.

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda kafa karıştırıyor - Sayfa 1

Star dizisi Sefirin Kızı'ndan yeni bölüm detayları geldi. Başrol değişikliği yaşanan Sefirin Kızı'nın Pazartesi günü yayınlanacak 38. bölüm konusu şöyle:

17
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda kafa karıştırıyor - Sayfa 2

Kulübede yaşanan karşılaşmadan sonra bu gizemli kadın Sancar’ın aklını karıştırmıştır. Yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüğü kadınla daha sonra marinada da yolları kesişen Sancar, işin içine Kahraman’ın da girmesiyle merakına yenik düşerek araştırmalara başlar. Bu sayede kendi kayıplarının acısından biraz olsun uzaklaştığını fark etmez bile.

27
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda kafa karıştırıyor - Sayfa 3

Dudu’nun hamilelik haberi hızla yayılırken aklına soru işaretleri düşen sadece Yahya olmaz. Elvan ise gözlerinin önünde bir anda kurulan bu aile tablosu karşısında kendini ve konaktaki yerini sorgulamaya başlar.

37
Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı'nda kafa karıştırıyor - Sayfa 4

Gediz’in yokluğu herkesi derinden etkilemiştir. Onun öldüğünü öğrenen Melek ise içinde bambaşka korkular yaşamaya başlar. Yaşadıklarının etkisiyle kendi kendine başa çıkmaya çalışırken saçları da dökülmeye devam eder. Ancak Melek bu durumu sonuna kadar babasından saklamaya kararlıdır.

47