Magazin
21 Ara 2010 09:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

TUBA BÜYÜKÜSTÜN ESKİ ENİŞTESİYLE BİRLİKTE!

Gönülçelen'deki rol arkadaşı Cansel Elçin ile birlikte olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün'ün gerçek sevgilisi ortaya çıktı.

Gönülçelen' dizisindeki rol arkadaşı Cansel Elçin ile birlikte olduğu konuşulan Tuba Büyüküstün'ün gerçek sevgilisi ortaya çıktı.

İddialara göre ünlü oyuncu yine aynı dizide birlikte kamera karşına geçtiği Onur Saylak ile birlikte.

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak, daha önce Asi'de de birlikte oynamışlardı. Saylak Asi dizisinde Tuba Büyüküstün'ün eniştesi rolünde oynamıştı..

Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'dan ayrıldıktan sonra Saylak ile beraber olmaya başlayan Büyüküstün bu aşkı saklamak için de Beren Saat'in eski sevgilisi Cansel Elçin'in arkadaşlığından yararlanıyor.

Üç arkadaş birlikte çıktıkları gece eğlencelerinde basını şaşırtmak için yanlarından Cansel Elçin'i ayırmıyor. Hatta Elçin'le kol kola yürüyen Tuba Büyüküstün böylece dikkatleri Onur Saylak'ın üzerinden çekiyor. Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan'dan birkaç ay önce ayrılan Tuba Büyüküstün'ün Cansel Elçin için bu aşkı bitirdiği konuşulmuş ama güzel oyuncu defalarca bu haberleri yalanlamıştı.

Nazar değdi, bir haftadır küsler!

TUBA Büyüküstün'ün 'Hasret' karakteriyle ekrana geldiği 'Gönülçelen' dizisinde Onur Saylak, 'Hasret'e aşık olan 'yapımcı Levent' rolünü canlandırıyor.

Sık sık kavga ettikleri öğrenilen Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın son bir haftadır tek bir kelime bile etmedikleri ise konuşulanlar arasında...