Dünya
07 Tem 2019 09:23 Son Güncelleme: 07 Tem 2019 12:06

Trump'tan tuhaf UFO açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan medyasına verdiği bir demeçte gizli bir ABD üssünde UFO enkazı saklandığı iddialarını yalanlarken, aynı zamanda "Her şey mümkün" diyerek konuya dair "açık fikirli" olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan medyasına verdiği bir demeçte gizli bir ABD üssünda UFO enkazı saklandığı iddialarını yalanlarken, aynı zamanda 'Her şey mümkün' diyerek konuya dair 'açık fikirli' olduğunu söyledi.

Fox News'e verdiği demeçte ABD Başkanı Donald Trump, UFO iddialarına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Gazeteci Tucker Carlson'ın UFO'lara ilişkin bir sorusunu yanıtlayan Trump, "Bu konuya fazla girmek istemiyorum. Fakat kişisel olarak bu konuda şüpheliyim" dedi.

"HER ŞEY MÜMKÜN"

Sputnik'in aktardığına göre, kendisini "inanan biri" olarak tanımlamadığını söyleyen Trump, yine de "her şeyin mümkün olduğunu" söyledi.

Trump şu ifadeleri kullandı

"Demek istediğim şu, bunun (UFO gördükleri) üzerine yemin eden insanlar var, değil mi? Pilotlar geliyor ve bunu söylüyorlar. Bu pilotlar bu hususi dünyayla pek ilgili pilotlar da değiller. Ancak bazı şeyler gördüğünü söyleyen insanlar var."

Bir hükümet yetkilisinin ABD'nin UFO enkazına sahip olmasına ilişkin iddiasının doğru olacağını 'zannetmediğini' söyleyen Trump, "Yine de bu konuda açık fikirliyim" dedi.