Gündem
21 Nis 2019 10:30 Son Güncelleme: 21 Nis 2019 11:00

Trump'ın oğlu Barron zamanda yolculuk mu yaptı?

Ingersoll Lockwood tarafından 1889 ve 1893 yılında kaleme alınan çocuk kitabında...

Ingersoll Lockwood tarafından 1889 ve 1893 yılında kaleme alınan çocuk kitabındaki karakterle ABD Başkanı Donald Trump arasındaki tuhaf benzerlikler dikkat çekiyor.

Kitap serisinin başkarakteri Baron Trump isimli çocuğun çizimindeki yüzün gerçek hayattaki ABD Başkanı’nın oğlu Barron Trump’a olan büyük benzerliği de kitaplara olan ilgiyi artırdı.

“Lockwood’un zamanda yolculuk yaptığı” yönündeki yorumlara neden olan bu kitap serisinde, ABD’nin New York şehrinin 5. Cadde’sinde yaşayan zengin bir adamın ABD’de başkanlık için yarıştığını ama kimsenin onun kazanmasını beklemediği anlatıldı.

Minas Kitap tarafından yayımlanan dağıtımını Alfa Dağıtım'ın üstlendiği üç roman serisi hakkında, İngiliz Daily Mail, “Tuhaf! 1800’lerde yazılan kitap dizisi Trump ailesi ile ilginç benzerlikler taşıyor. Bu benzerlikler üzerine komplo teorisyenleri Trump ailesinin zaman makinesine sahip olduklarını ve kontrol ettiklerini iddia ediyorlar” yorumunda bulundu.

Amerikan Newsweek dergisi ise “1800’lerden bir yazar Rusya ve Amerika’nın düşüşünü mü öngördü? Lockwood’un ilk iki serisi ve Trump ailesi arasında çok ciddi benzerlikler var. Son Başkan adlı roman ise günümüzle ilginç derecede bağlantılı. Şu an internet bu 3 roman ve onlar hakkındaki teorilerle çalkanıyor”ifadelerini kullandı.

İşte Donald Trump’ın oğlu Barron Trump ile Baron Trump isimli karakterin çizimindeki yüzün benzerliği: