Dünya
12 Eki 2020 16:31 Son Güncelleme: 12 Eki 2020 16:50

Trump, hastaneden 'Superman' olarak ayrılmayı planlamış

The New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüs tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiğinde Superman tişörtü giyerek, yırtmayı planladığını iddia etti

ABD basınında yer alan habere göre, Donald Trumo yine ilginç bir fikirle gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta eşi ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyuran Trump, Walter Reed Askeri Hastanesinde gözetim altında tutulmuştu. Trump'ın hastaneden ayrılırken hayata geçirmeyi düşündüğü plan en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Trump, iddialara göre hastaneden ayrılırken ilk olarak halsiz bir kişiymiş gibi rol yapmayı, gömleğinin altına ise Superman tişörtü giymeyi, ardından o tişörtü Superman gibi göstermeyi planlıyordu. Bunu bir güç gösterisine dönüştürmeyi planlayan Trump'ın, haberde yer alan iddiaya göre hastanenin başkan odasındaki telefonda da birkaç kez dile getirdiği öne sürüldü. 

Sosyal medya kullanıcıları ise Trump'ın iddia edilen bu fikriyle dalga geçmeyi ihmal etmedi.

Trump hastaneden ayrılırken tişört giymese de, "Hastaneye gittiğimde kendimi çok iyi hissetmiyordum. Bana Regeneron isimli bir ilaç verdiler, başka şeyler de yaptılar ama bence en temel ilaç buydu, kısa süre içinde olanlar inanılmazdı. Kendimi iyi hissettim. Hastanedeyseniz ve kendinizi kötü hissediyorsanız bu ilacı bedaya alabileceksiniz. Bu hastalığın bana Tanrı'nın bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Burada gizli bir lütuf vardı. Bu hastalığa yakalandım, bu ilaçtan haberim oldu, bu ilacı bana vermelerini söyledim. Bu benim önerimdi. Ve ilaç çok iyi iş çıkardı. Bu hastalığa yakalanmasaydım, bu ilaçtan da haberimiz olmayacaktı. Bana verilen tedavinin aynısının size de verilmesini istiyorum ve bu ilacı bedava yapacağım." ifadeleriyle dikkat çekmişti.