Televizyon
29 Mar 2018 09:46 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:07

TRT'ye doktor geldi! Kriminal programlara meydan okuyor!

TRT, 'kriminal' programların karşısına iddialı bir sağlık programı ile çıkıyor.

Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun, evlilik  programlarını kaldırmasıyla birlikte kanallar ve yapımcılar yeni arayışlara girdi. Kanallar ‘kriminal olaylar’ı işleyen programlarla izleyici karşısına çıkıyor.

TRT'de bu kriminal programların karşısına iddialı bir yapımı koydu.

Son olarak İyi Fikir programında yer alan Doktor Halit Yerebakan'ın sunumu ile hafta içi her gün 12.45'te yayınlanan programda hastaların hayat hikayelerine ve deneyimlerine yer veriliyor.

Doktor Geldi isimli programda sağlıklı kalabilmek için çeşitli önerilerin yanında var olan hatalıklara da iyi gelen şeyler çözüm önerileri için alanında uzman doktorlarında katılımı ile hoş ve bilgilendirici sohbetler yapılıyor.



Doktor Halit Yerebakan kimdir?

Doktor Halit Yerebakan aslen Kalp Cerrahıdır. Yedi TEpe Üniversitesi Baş Hekim Yardımcısıdır. Son olarak Trt 1 ekranlarında izleyicisi karşısına çıkan İyi Fikir programında sunuculuk yapmıştır. Çok çalışkan ve mutlu bir insandır. Günaydın ve Daily Sabah gazetelerinde yazar olarak yer almaktadır. Sağlıklı Yaşam konuşmacısıdır.



Halit Yerebakan 1982 İstanbul doğumludur ve 35 yaşındadır. Doçent Doktordur. İlk ve Ortaöğrenimi Amerika’da tamamlamıştır. İstanbul Bilim Üniveritesi Tıp fakültesi’ni burslu şekilde okudu. Uzmanlığını Yeditepe Üniversitesinde Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde yaptı. Halen kalp ve akciğer nakli konusunda Columbia Universitesinde doktora sonrası araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.