Televizyon
16 Mar 2015 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

TRT'nin şaka programında oyuncuya dayak şoku!

TRT'de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın'ın oyuncuları oynadıkları rol yüzünden feci dayak yiyordu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan programda rol icabı garson kılığına giren oyuncu, kurgulanan senaryo gereği iki kimsesiz çocuğu kafeye alıyor. Çocuklardan biri masanın üzerindeki bir cam eşyayı yanlışlıkla yere düşürüyor. Bunun üzerine yine ekipten işletmeci kılığına girmiş olan Tunca Soysal, çocukların mekana neden alındığını sorguluyor ve garsona çocukları mekandan çıkarmasını söylüyor. Ve deyim yerindeyse o anda film kopuyor!
Bir oyunun parçası olduklarından habersiz oturan iki erkek müşteri, Tunca Soysal'ın rol gereği sergilediği tutum karşısında kendilerini tutamayarak oyunculara saldırıyor! Hızını alamayan şahıslar oyunculardan birine tekme sallarken, "Bu bir kamera şakası" denmesine rağmen ellerindeki peçeteliği de oyunculara fırlatıyor.
Bunun üzerine gizlendiği yerden dışarı çıkan programın sunucusu ünlü oyuncu Altan Erkekli, oyunculara saldıran gençleri sakinleştirerek masaya oturtturarak, yaptıklarının yanlış olduğunu aktarıyor. Saldırıdan zor kurtulan Soysal'ın içinde kaldığı duruma oldukça şaşırmış gözüken Altan Erkekli'yi karşılarında gören şahıslar da zor sakinleşiyor. Açıkçası biz ne diyeceğimizi tam olarak bilemedik. "İnsanlık ölmemiş" diyemiyoruz, "Böyle insanlık olmaz olsun" da... Programın adı "Sen olsan ne yapardın?" olunca, görüntülerdeki şahısların bu soruya yanıtların da oldukça net gözüküyor; "Ben olsam böyle yapardım!" Yorum sizlerin, işte o görüntüler;