Gündem
01 Tem 2023 11:38 Son Güncelleme: 01 Tem 2023 11:39

TRT’nin ekran yüzlerinden Fatih Portakal’a tepki! ‘Kibir budalası ve egosu tavan yapmış…’

TRT’nin ekran yüzleri Fuat Kozluklu ve Fatih Çimen’den Fatih Portakal’ın ekrandaki çıkışlarına tepki geldi.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü TV’deki yayın sırasında bir haberin ‘dış sesi’ni beğenmediğini sert sözlerle ifade eden Fatih Portakal’a TRT’nin ekran yüzlerinden tepki geldi.

TRT Haber spikeri Fatih Çimen, “Ekran önünde haber sunmak, spikerlik; mistik bir kudret, bir lütuf, bir imtiyaz, göklerden gelen bir ayrıcalık; küçük dağları yarattıracak bir süper güç değildir. Sadece bir iştir. Bir meslektir. Çalışma arkadaşlarınızı seyirci önünde küçük düşürme hakkını size vermez” ifadelerini kullanırken Fuat Kozluklu’dan da söz konusu ifadeleri destekleyen bir paylaşım geldi:

“Kendini özel zanneden tüm sunucu ve spikerlere ders niteliğinde bir mesajdır. Haddini bilmeyen her kibir budalası ve egosu tavan yapmış ruh hastası için paylaşıyorum. Yüreğine sağlık değerli meslektaşım Fatih Çimen”

Fatih Portakal, geçtiğimiz günlerde ana haber bülteninde Yunanistan’daki seçim haberindeki dış ses’i beğenmediğini söylemişti. Canlı yayında sert ifadelerle seslendirme yapan kişiye yüklenen Portakal'a sosyal medyadan tepki yağmıştı. Söz konusu gelişmenin ardından ise Fatih Portakal, dün canlı yayında 'Sezon Finali' adı altında Sözcü TV'ye veda etti ve "Sonra sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum" diye konuştu.

"Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı: "30 Haziran 2023 günlerden cuma.. Bana müsaade. Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. 20 Mart'ta size ilk 'merhaba'mı demiştim size. Aşağı yukarı 12-13 hafta sizlerle birlikte oldum. Bugün de sezon finaliyle sizlerle birlikteyim."