Televizyon
07 Eki 2013 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

TRT'NİN AZİZ YILDIRIM ŞAKASI FENERBAHÇE TARAFTARINI AYAĞA KALDIRDI!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Stadyum' programı son zamanlarda görülmemiş bir şakaya imzasını attı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 0-0 sonuçlanan derbiden sonra olaylar çıktı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, otopark çıkışında taraftarların saldırısına uğradı.

Durum bu kadar gerginken TRT’de yayınlanan ’Stadyum’ programında ilginç bir şey oldu. Programa kendisini Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olarak tanıtan ünlü oyuncu İsmail Baki Tuncer, yaptığı şaka ile bir anda herkesin konuştuğu isim haline geldi.

Canlı yayına telefonla bağlanan ‘Aziz Yıldırım’ Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinden sonra çıkan olayları sert bir dille eleştirdi ve gerekirse canlı yayına katılabileceğini vurguladı.

“Herkes her şeyi bilmeden konuşuyor. Sizin için değil, genel konuşuyorum. Bu olay yaşanmış olabilir ama detaylı bir şekilde araştırıyorum. Olay dallandırıp budaklandırmanın anlamı yok. Güvenlik zafiyeti kesinlikle yok. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Eğer yapamıyorsanız ben gelip ben anlatayım. Bu entresan bir şey. Öyle bir olay yok. Gerekeni yapacağım merak etmeyin. Ben ilkeli yayıncılık yaptığınız için sizi aradım. Ötekilere tenezzül etmedim. Size anlatırım başka bir yere gitmem. “ diyen ‘Aziz Yıldırım’, kısa süre sonra canlı yayına katılacağını söyledi..