Televizyon
01 Eki 2017 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:09

TRT’den yeni dizi! Aslan Ailem’de kimler oynuyor? İşte ilk tanıtım...

ES Film yapımcılığında çekilen yönetmenliğini Ömer Uğur’un üstleneceği aile dizisi 'Aslan Ailem' TRT ekranlarına gelmeye hazırlanıyor.

'Payitaht Abdülhamid' ve 'İsimsizler' gibi önemli dizi projelerinin yaratıcısı ES Film, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici, ‘Aslan Ailem’ ile ekranlara aile ilişkilerinin değerini anlattıkları, aynı zamanda romantizmi ve komediyi içinde barındıracak yepyeni bir projeye imza atacaklar.

Başrollerini Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Ferdi Sancar, Akın Akınözü, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Levent Özdilek, Burcu Özberk, Esra Sönmezer, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve İpek Özağan’ın paylaşacağı dizi Ekim ayı itibariyle TRT 1 ekranlarında olacak.

Öykü ve senaryosunu Nuray Uslu ve Ayça Mutlugil’in yazdığı dizinin Genel Koordinatörlüğünü Sibel Tuna, Uygulayıcı Yapımcılığını Zeynep Tuna üstlenirken, dizinin müziklerinde klarnet virtüözü Serkan Çağrı imzası yer alacak.

Çekimleri Poyrazköy ve civarında gerçekleşen “Aslan Ailem”, karakterleri birbirinden farklı 4 erkek kardeş ile anne, baba ve babaannelerin etrafında dönen, bu eksende birbiriyle sürpriz bağlantılar yaşayacakları romantik, heyecanlı hikâyeleri de içinde barındıran tatlı, sıcak ve komik bir aile dizisi olarak Ekim ayında TRT1 ‘de.

İşte, Aslan Ailem dizisinin ilk tanıtımı;