Televizyon
02 Tem 2020 08:37 Son Güncelleme: 02 Tem 2020 10:07

TRT'den Tutunamayanlar dizisi için flaş karar!

Başrollerini Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştıkları TRT 1'in absürt komedi dizisi Tutunamayanlar ile ilgili flaş bir karar alındı. İddialı dizi, yeni sezona sil baştan girecek...

Geçtiğimiz yıllarda 7 numara ve Leyla ile Mecnun gibi dizileri hayata geçiren TRT 1’in, 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, yeni sezona değişen kadrosuyla devam etme kararı aldı.

Tutunamayanlar dizisinin yönetmeni Osman Nail Doğan, kişisel Twitter hesabından yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Tutunamayanlar, yola yeni konseptiyle devam ediyor. Yeni bir kadro ve farklı bir “tutunamama” hikayesiyle önümüzeki sezon da TRT 1 ekranlarında olacağız. Bütün ekibe ve oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Sürprizlere hazır olun :)"

Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı Tutunamayanlar dizisinde, usta oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyordu.