Televizyon
22 Nis 2016 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:28

TRT'den sulu bir yarışma geliyor: Kendi düşen ağlamaz

Eğlenceli bir bilgi yarışması olan 'Kendi Düşen Ağlamaz', diğer yarışmaların tersine, yarışmacıları 1 milyon TL ile oyuna başlatıyor.

TRT 1 yepyeni bir yapımı seyirciye sunuyor. Eğlenceli bir bilgi yarışması olan 'Kendi Düşen Ağlamaz', diğer yarışmaların tersine, yarışmacıları 1 milyon TL ile oyuna başlatıyor. Sunuculuğunu Bay J'nin üstlendiği yarışmada, katılımcılar 3 kişilik gruplar halinde yarışıyor ve programın başında sahip oldukları 1 milyon TL'yi, 7 soru boyunca korumaya çalışıyorlar.

Dostlar yarışıyor; bazıları suya karışıyor!
'Kendi Düşen Ağlamaz'da gruplar, 4 şıklı sorulara ortaklaşa cevap veriyor, her soru için kendilerine tanınan 1 dakikalık süre içinde cevaba karar verip, kucaklarında paralarla, cevabı temsil eden kapakların üzerine dağılıyorlar. Cevaptan eminlerse, tek bir şıkkın üzerine, 3 yarışmacı geçebildiği gibi, cevaptan emin değillerse, istedikleri kadar parayı kucaklayıp, 3 şıkka dağılabiliyorlar. Süre dolup, yanlış şıkların kapakları tek tek açılmaya başladığında, yanlış şıkkın üzerinde bekleyen yarışmacı veya yarışmacılar, kucaklarındaki paralarla birlikte suya düşüyorlar. Doğru cevabın üzerinde bekleyen bir yarışmacı dahi kalsa, kucağında taşıdığı para miktarı ile takımı yarışmaya devam ediyor. Yani suya düşenler, ıslak ıslak yarışmaya devam ediyor!

TV'de ilk kez bir sunucu sulara gömülüyor!
Final etabındaki sorular ise iki seçenekli. Yarışmacılar, kalan paralarıyla, doğru olduğunu düşündükleri şıkkı temsil eden kapağın üzerine yerleşiyor, diğer seçeneği temsil eden kapak ise sunucuya kalıyor. Yanlış şıkkın kapağı açıldığında da, yarışmacıların üçü birden suyu boylayıp yarışmaya veda ediyor ya da sunucu sulara gömülürken, yarışmacılar kazandıkları paranın sevincini yaşıyor.

Yüzde yüz yerli!
Okaliptus Medya tarafından tasarlanan; yüzde yüz yerli yapımı 'Kendi Düşen Ağlamaz' 23 Nisan 2016 Cumartesi gecesi, saat 23.30'da ilk kez TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak ve bundan böyle yarışmacılarını suya, seyircilerini eğlenceye doyurmak üzere TRT 1 ekranlarında olacak.