Gündem
02 Eyl 2010 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

TRT'DEN PAKİSTAN'A YARDIM KAMPANYASI! CANLI YAYINLANACAK PROGRAMA HANGİ ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR?

MEDYARADAR-TRT, Pakistan'daki sel felaketi nedeniyle yardım kampanyası düzenliyor.

Yarın akşam 21:00-01:00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanacak özel yayında Pakistan’daki felaketzedeler için yardım toplanacak.

Pakistan’da 2 Ağustos 2010 tarihinde başlayan ve günlerce devam eden sel felaketinde binlerce kişi hayatını kaybetmiş, 20 milyona yakın Pakistan vatandaşı da bu felaketten etkilenmişti.

TRT’nin Pakistan’a Yardım Kampanyasına sanat dünyası büyük ilgi gösterdi. Kadir Çöpdemir ve Defne Sarısoy’un sunacakları özel yardım programına Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, ünlü sanatçı Kıraç, Ezel dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, Erhan Güleryüz, TRT’de 10 Eylül’de başlayacak Yerden Yüksek Dizisinin oyuncuları Altan Erkekli, Hasibe Eren, Tarık Pabuçcuoğlu, Reha Yeprem, Açelya Akkoyun, TRT’deki Sakarya Fırat dizisi oyuncuları Tayanç Ayaydın, Ceren Hindistan, Gerçek Sağlar, Sönmez Atasoy, Zerrin Sümer, Gökhan Soylu, Kürşat Alnıaçık katılıyor.

TRT’nin yardım kampansında vatandaşlar hem SMS ile hem de verilecek banka hesap numaralarına anında bağış gönderebilecekler. Havuzda biriken bağışlar halka açıklanarak Pakistan’a ulaştırılacak. TRT; yardım kampanyası özel programında felaket bölgesinden sıcak görüntülere de canlı olarak yer verecek.


ETİKETLER
#TRT #pakistan #kampanya