Gündem
23 Mayıs 2012 13:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:41

TRT'DEN CAN BONOMO İDDİALARINA GARİP YANIT!

Can Bonomo'nun menajerinin TRT'nin kendilerine bilet ayırmadığı iddialarına yanıt verdi.

Bonomo’nun menajeri Ece Çelebioğlu, Twitter sayfasından şarkıcının ailesinin yarın akşam yapılacak olan elemeyi, bilet ayrılmadığı için izleyemeyeceğini açıkladı.

Çelebioğlu, "Son dakika golü. Can’ınkiler de dahil ailelerimizi yarışmayı izlemeye sokamıyoruz. Çünkü ’birileri’nin misafirlerine gitti biletler. İşte o birilerinin eşleri, dostları var ya çok mühim onlara gitmiş hepsi... O adamların emmisi girecek, Can’ın ailesi TV’den izleyecek. Resmen burada bilet dileniyoruz" dedi. Bunun üzerine hurriyet.com.tr’nin ulaştığı Çelebioğlu yazdıklarını doğrulayarak "Twitter’da ne yazdıysam doğrudur. Bilet bittiği için biz şu anda bilet arıyoruz" dedi.

Bu iddialar üzerine TRT’den bir açıklama yapıldı. Açıklamada "aile yakınlarını finallere getirmek isteyen bazı mihraklar..." gibi garip ifade dikkat çekti.

İŞTE TRT’NİN O AÇIKLAMASI:

Bazı internet sitelerinde, TRT Kurumu’nun, Eurovision Şarkı Yarışması’nda yeteri kadar bilet temin edemediğine dair asılsız haberler çıkmıştır.
 
TRT,  Eurovision Şarkı Yarışması’nın en tecrübeli Kurumlarından biridir ve hiçbir yıl, bu şarkı yarışmasının finallerinde, bilet temininde ve bilet dağıtımında sorun yaşamamıştır.
 
2012 Eurovision Şarkı Yarışması Finalleri’nde de, TRT Kurumu, kendisine gelen tüm başvuruları değerlendirmiş ve yeteri kadar bilet temin edip, bu biletleri yetkililere teslim etmiştir.
 
2012 Eurovision Şarkı Yarışması için, Bakü’de bulunan resmi delegasyonunda yer alan sanatçı ve ekibinin, yarı final ve final biletlerinde hiçbir sıkıntı yoktur.
 
Yarı final öncesi aile yakınlarını finallere getirmek isteyen bazı mihraklar; uluslararası bir yarışmanın  “akreditasyon” kurallarını unutup, bilet talebinde bulunmuşlardır.
 
Bu kişiler; TRT’den temin ettikleri bilete, uluslararası yetkili kuruluşa akreditasyon yaptıramayınca da, iftira niteliğinde açıklamalarda bulunmuşlardır.
 
2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda, en iyi dereceyi almak için çalışan TRT çalışanları ve sanatçımız Can Bonomo, bazı yetkisiz kişilerin internet ortamında yaydıkları iddiaların asılsız olduklarını belirtmektedirler.