Televizyon
06 Eki 2017 20:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

TRT'de 'Gülben Ergen' depremi! Erhan Çelik Ana Haber'e böyle veda etti!

TRT 1’de ana haberleri sunan Erhan Çelik bu akşam son kez TRT ekranlarına çıktı.

Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen’in son yaşadığı olaylara sürekli adı karıştırılmış, hep sessiz kalmayı tercih etmiş ancak yine de ismi anılmaya devam etmişti.

CANLI YAYINDA VEDA ETTİ

TRT 1’de ana haberleri sunan Erhan Çelik’in sadece kendisinin değil, TRT’nin de artık hedef haline gelmesi iddiası ile görevi bırakacağı söyleniyordu. Bu iddialar doğru çıktı ve Erhan Çelik bu akşam ana haberlerinin ardından TRT'ye veda ettiğini açıkladı.

'İYİ İNSANLARLA KALIN İNŞALLAH'

TRT camiasına teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Başta Genel Müdür sayın İbrahim Eren olmak üzere... Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah merak etmeyin çok uzun ara vermeyeceğiz. Yeniden ekranda birlikte olacağımız o ilk güne kadar sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve özellikle iyi insanlarla kalın inşallah. Sağ olun var olun.




ERHAN ÇELİK KİMDİR?

2 Eylül 1972 tarihinde Ankara Polatlı'da dünyaya gelen Erhan Çelik, Ortaokul ve liseyi Polatlı'da okudu. Kariyerine 90’lı yıllarda açılan Ankara Polatlı kanalında başlar. Polatlı televizyonunda ana haber sunan spiker, 1996 yılında TGRT Ankara haber bürosuna geçerek burada gece muhabirliği yapar.

Reha Muhtar’ın spikerlik kariyerinde zirvede olduğu dönemde onun ekibine alınır ve artık SHOW TV Ankara Haber bürosunda çalışmaktadır. Yaptığı bir haber yanlış yazılınca Reha Muhtar tarafından işinden kovulur.

2000 yılında Kanal 7 televizyonunda çalışmaya başlar. Bu kanalda 7 yıl boyunca 'Bu kadar Olur' isimli reality show, 'İskele Sancak' ve ana haber bültenlerini sunmuştur.

2013 yılında Habertürk kanalına geçen Erhan Çelik 2014 yılında kanalın Genel yayın yönetmenliği görevine getirilmiştir. Bu görevi yürütürken aynı zamanda Show TV haberin sorumluluğunu alan Spiker Erhan Çelik her iki görevini de 2015 itibariyle bırakmıştır.

Erhan Çelik 27 Temmuz 2016 tarihinden itibaren TRT 1 Ana Haber'i sunmaya başlamıştı.