Medya
26 Mar 2010 03:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

TRT2'Yİ YOK ETMEK BİR CİNAYETTİ, BU CİNAYETİ DE İŞLEDİLER!

Hıncal Uluç TRT2'yi haber kanalı haline dönüştüren TRT yönetimine nasıl veryansın etti?

Yaşa Haşmet!..

"TRT2'Yİ neden kaldırdınız" sorusunu birinin sormasını bekliyordum. Nihayet Haşmet sordu.. Kimsenin izlemeyeceği biline biline.. Bu ülke, TRT'nin haberlerinden umudu keseli nerdeyse çeyrek asır olmuşken, bir "Haber Kanalı" kurma uğruna TRT'nin anayasal ilkelere ve yasal işlevine en uygun kanalı TRT2'yi yok etmek kelimenin tam anlamıyla bir cinayetti. Bu cinayeti de işlediler, Haşo..
Çünkü günümüz TRT'sinin reyting ve hesaplar düşünülmeden hizmet verebilsin diye halkın vergileri ile beslenmesi kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa, özel TV'lerle rekabet.. Özelde kültür ve sanat kanalı var mı yok.. O zaman boş ver. Haber kanalı var mı?. Var.. Hemen bir tane aç..
Türkiye'de 40 özel TV, 40 ülkeden futbol maçı yayınlarken Alman ligine para ödeyen, Türkiye ligi özetlerine 40 milyon dolar sayan TRT, 2012'de Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak ülkenin kanalı olarak 2010 Dünya Şampiyonası'nı "Pahalı" diye yayınlamadı bilir misiniz?.
Benim paralarımla Çin'e turistik gezi düzenleyenlere Doha cazip gelmemiş demek..
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin Bey.. 2008'de yalvardım TRT'cilere biliyorsunuz, "Beni Çin'e götürün" diye.. Götürmediler.. Ben de yazıyorum işte, kuyruk acısı ile.. Hadi yanıt versenize..

Hıncal Uluç/Sabah