Televizyon
26 Tem 2011 17:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:36

TRT TÜRK'TE ÇAY SİMİT TADINDA YENİ BİR PROGRAM!

TRT TÜRK ekranlarında farklı bir program izleyicisiyle buluşuyor.

'Vapurda Çay, Simit, Sohbet' ismiyle yayınlanacak programa her hafta ünlü bir isim konuk olarak katılacak. Çekimleri Şehir Hatları vapurlarında gerçekleştirilen program halkla içi içe çay, simit tadında bir muhabbeti vaat ediyor.

İlk bölümü 26 Temmuz 2011 Salı günü yayınlanacak programa birbirinden renkli simalar konuk olacak. Vapur yolcularıyla keyifli sohbetlerin de gerçekleştirildiği ve alanında tanınmış isimlerin konuk olduğu programı ekranların yeni yüzü Ömer Öztürk sunacak.

160 yıllık geçmişe sahip tarihi Şehir Hatları vapurları günlük seferleri sırasında yolcularla ünlüleri bir araya getirirken, program yolculara hayranı oldukları ünlülerle sohbet etme fırsatı sunacak. Her hafta Salı günü, saat 22: 30'da yayınlanacak "Vapurda Çay, Simit, Sohbet" ünlü sanatçıları ve alanında uzman kişileri TRT Türk ekranına taşıyacak. Simit Sarayı'nın Ana Sponsorluğunda gerçekleşen programda ünlü isimlerle sohbete katılmak ve merak edilen soruları yöneltmek için programın internet sayfasını ziyaret etmeniz yeterli.