Polemik & Kulis
15 Oca 2019 12:41 Son Güncelleme: 15 Oca 2019 13:42

TRT Spor'dan flaş transfer! NTV'nin hangi başarılı ismi kadroya katıldı? (Medyaradar/Özel)

TRT Spor, NTV Spor’un kapanmasının ardından NTV’ye kaydırılan o tecrübeli muhabiri kadrosuna kattı.

NTV Spor’un kapanmasının ardından yoluna grubun bir diğer kanalı NTV’de devam eden Erbatur Ergenekon’un yeni kanalı belli oldu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; tecrübeli spor muhabiri, bundan böyle yoluna TRT Spor ekranlarında devam edecek.

Kişisel sosyal medya hesabından bir de veda mesajı yayınlayan Ergenekon, “Her an çok özeldi. Tüm dostlarıma her şey için teşekkürler. Hoşça kal @ntvspor @ntv Bambaşka bir serüven zamanı şimdi…” ifadelerini kullandı.

TRT’DEN HOŞGELDİN MESAJI

Erbatur Ergenekon’un yayınladığı veda mesajının ardından TRT Spor yöneticisi Fırat Günayer’in sosyal medyadan yaptığı ‘hoş geldin’ paylaşımı da dikkatlerden kaçmadı.

Günayer paylaşımında, “Malum transfer dönemindeyiz.. TRTSPOR müthiş bir transfere imza attı. Eden Hazard’ı kadroya katmış kadar sevinçliyiz.. Sevgili dostum @erbature artık TRTSPOR’da.. Hayırlı,uğurlu olsun..” ifadelerini kullandı.

ERBATUR ERGENEKON KİMDİR?

1983 yılında İstanbul‘da dünyaya gelen Erbatur Ergenekon aslen İzmir‘li. İlköğretim eğitimini Metin Aşıkoğlu İlkokulunda, Ortaöğretimi MEVA Avni Akyol Koleji, Lise eğitimini ise Bornova Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Ardından Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu.

TRT’de Stadyum ve Telelig programlarında ilk staj eğitimini aldı. Ardından Milliyet ve Fanatik bünyesinde stajını sürdürdü, 2007 yılında Okay Karacan’ın oluşturmuş olduğu Habertürk Spor ekibine dahil oldu ve burada Beşiktaş Muhabirliği ve Dış Haberler editörü olarak çalışmalarını sürdürdü.

Ergenekon Habertürk’ün ardından 24, Sporblog1, Süper Basket, Formula 1, F1 Racing, Milliyet Formula 1 Yazıları, TRT Spor İlk Baskı programı sunuculuğu, Fanatik, NTV Spor gibi birçok gazete ve televizyon kanalında çalışmalarına devam etti.

MEDYARADAR/ÖZEL