Televizyon
01 Eyl 2013 17:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

TRT MÜZİK'TE YENİ BİR PROGRAM BAŞLIYOR!

TRT Müzik Kanalı için hazırlanan yapım, karaoke eğlencesinin televizyona uyarlanmasıyla ortaya çıktı..

TRT'de farklı bir program başlıyor. TRT Müzik Kanalı için hazırlanan ‘’Sen de Söyle’’ isimli yapım, karaoke eğlencesinin televizyona uyarlanmasıyla ortaya çıkmış bir televizyon programı formatı.

Program şehir meydanı ya da büyük bir AVM’nin içine kurulmuş ‘’Sen de Söyle’’ karaoke kabininin içinde geçecek. Bunun için yapılması gereken çok basit… Şarkı söylemek isteyenler için hazırlanan ‘’Sen de Söyle’’ kabinine ister arkadaşlarınızla birlikte, isterseniz de tek başınıza gelmek; mikrofonu elinize alıp söylemek istediğiniz şarkıyı seçmek ve kendinizi TRT Müzik ekranlarında konser verirken hayal etmek.

Performanslar sadece TRT Müzik ekranlarında değil aynı zamanda ‘’Sen de Söyle’’ nin internet sitesi ve sosyal ağ hesapları üzerinden de Türkiye ile buluşturulacak…

‘’Sen de Söyle’’ programında izleyiciler kimi zaman Van yöresinden bir türkü, kimi zaman nihavent makamında bir sanat müziği eseri, kimi zaman da pop müzik şarkısı ile eğlenceli dakikalar yaşayacaklar.

Yapımcılığını Enmer  Production/ Şükran Derman’ın yaptığı Sen de Söyle programı 2 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün TRT müzik ekranlarında olacak.