Televizyon
14 Kas 2012 18:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

TRT MÜZİK 3. YAŞINI KUTLUYOR

TRT Müzik 3. kuruluş yıldönümü olan 16 Kasım Cuma günü özel bir yayın yapacak

TRT Müzik’in kurulduğu günden bugüne ekranlara taşıdığı programların içinde en sevilen, en güzel programlar özel kuşaklar halinde tüm gün boyunca ekranlara gelecek. 
En sevilen eğlence programlarından en muhteşem konserlere, en muhteşem konserlerden en unutulmaz belgesellere kadar birçok sevilen program en güzel bölümleri ile yeniden ekranlara gelecek.
Türk müziğinin muhteşem nağmelerini, halk müziğinin derin ezgileri, Türk halk müziğinin derin ezgilerini etnik müzik takip edecek. 

AYRICA; ÖZEL CANLI YAYINLAR...

AKŞAM SEFASI (ÖZEL) programı özel yayın yapacak. Türk müziğinin unutulmaz eserleri TRT Müzik’in 3. yaş kutlaması için bir başka renge kavuşacak.
RADYO GÜNLERİ (ÖZEL) programı TRT Müzik Kanalı  kuruluş yıl dönümü özel bölümüyle ekranlara gelecek. TSM Solistlerinden Faruk Salgar'ın sunacağı ve 14 kişilik orkestra ile 10 kişilik vokalist grubunun eşlik edeceği programa Aylin Şengül TAŞCI, Melihat GÜLSES, Umut AKYÜREK, Gökhan SEZEN, Seda GÖKKADAR KOLAY konuk olacak.
TÜRKÜ YOLU (ÖZEL) programı özel yayınında Türk halk Müziğinin değerli isimlerinden Orhan Haklamaz, İbrahim Can, Hülya Polat, Nuray Hafiftaş, Adile Kurt Karatepe, İsmail Altunsaray, Emel Taşçıoğlu canlı yayında THM sevenlere türkü şöleni yaşatacak…