Televizyon
15 Kas 2010 13:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

TRT MÜZİK 1 YAŞINDA!

TRT'nin 24 saat kesintisiz müzik yayını yapan kanalı TRT Müzik, 16 Kasım 2010'da 1 yaşına giriyor.

TRT Müzik; kurulduğu tarihten bu güne, müziği talep eden, arayan ve bulmaya çalışan gruplar olarak belirlediği hedef kitlesiyle tüm Türkiye'nin müzik kanalı olmuştur.

TRT Müzik; Türk müziğinin onlarca farklı ülke, toplum ve kültür içinde oynamış olduğu rolü anlatan belgesellerden, müzik sorunlarının masaya yatırıldığı tartışma programlarına, sokak müzisyenlerinden, müziğimizin usta isimlerine, müzik ve eğlencenin bir arada olduğu yarışma programlarından, dünya festivallerine ve enstrümanların hikâyelerine kadar herkesin ilgisini çekecek programlarıyla müziği ve müzik severleri önemseyen, Türk müziğini korumayı ve geliştirmeyi amaç edinen bir kanal olduğunu ispat ederek, benzerleri içinde seçkin bir yer edinmiştir.

TRT Müzik klip yayıncılığından çok, müzik yayıncılığı konusunda lider olmayı hedeflemiş ve müzik kültürünün aktarıcı olmuştur.

Yayın yaptığı bir yıl içerisinde; gerçek müziğin izlerini sürmüş, geniş ve köklü TRT arşivini ve müzik birikimini izleyiciyle buluşturmuş, Caz'dan, Rock'a, Pop'tan alternatif müziğe ve etnik müziklere kadar her türün kaliteli örneklerini geçmişten geleceğe gururla sunmuştur.

TRT Müzik, gördüğü büyük ilgi ve beğeni ile yolunda gururla ilerlerken, geçen yıl olduğu gibi bu yılda izleyicilerine içerikli ve güzel programlar sunarak kalite arayışına devam edecek...

ETİKETLER
#trt müzik