Televizyon
02 Ara 2012 14:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

TRT HABER YILIN TELEVİZYON KANALI SEÇİLDİ!

“Yılın En'leri" ödül töreninde, TRT Haber "Yılın En İyi Televizyon Kanalı" seçildi..

Eutelsat TV Ödülleri Yarışması’nda “Halkın Seçtiği Kanal” kategorisinde büyük ödüle layık görülen TRT Haber’e Venedik’ten sonra bir sevindirici haber de İstanbul’dan geldi.
"Yılın En"leri ödül töreninde, TRT Haber, "Yılın En İyi Televizyon Kanalı Ödülü"nü aldı.
TRT’nin sevilen dizisi "Seksenler" de "Yılın Televizyon Dizisi" seçildi.
 
Yılın En İyileri Ödüllerine Kavuştu
Yılın en iyileri belirlendi. İstanbul Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’nce geleneksel hale getirilen "Yılın En”leri ödül töreni İstanbul’da yapıldı. Siyaset, sanat ve medya dünyasından çok sayıda ismi buluşturan tören Neyzen Burcu Karadağ’ın konseriyle başladı.
Son yıllarda yaptığı atılımlar ve birbirinden değerli yapımlarla göz dolduran TRT’ye 2 ödül birden verildi.
 
TRT Haber Venedik’ten Sonra İstanbul’da da Güldü: “Yılın TV Kanalı”
Venedik’te düzenlenen Eutelsat Televizyon Ödülleri Yarışması’nda "Halkın Seçtiği Kanal" kategorisinde büyük ödüle değer görülen TRT Haber, bu kez de "Yılın Televizyon Kanalı" seçildi.
 
Ahmet Böken: “Bu, Milletimizin Bize Layık Gördüğü İkinci Ödül”
TRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Böken, ödülü alırken yaptığı açıklamada, “Aslında bu ödül milletimizin bize layık gördüğü ikinci ödül, bir önceki ödül de öyleydi. Çünkü izleyicilerin seçimi dalında alınmış bir ödüldü. Ben bu ödülleri, gayretle gece gündüz demeden çalışan arkadaşlarımızın aldığını düşünüyorum. Sizlere, hepinize ve bizlere bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
“Seksenler"e Yılın Dizisi Ödülü
"Yılın En’leri" töreninde, TRT’nin beğeniyle izlenen dizisi "Seksenler" de "Yılın en iyi Televizyon Dizisi" ödülüne layık görüldü.