Gündem
07 Mar 2011 17:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:06

TRT HABER SPİKERİ HÜLYA HÖKENEK YENİ STAR'I ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ!

TRT Haber, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Karaalioğlu'nu konuk etti, ancak programa spikerin tavrı damgasını vurdu..

TRT Haber, 16 Mart'ta yeni Star'ı okurlarının önüne çıkaracak olan Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'nu konuk etti. Programa Karaalioğlu'ndan çok TRT spikeri Hülya Hökenek'in tavrı damgasını vurdu.

TRT Haber'in 45 dakika programında Hülya Hökenek, yeni Star gazetesine dizdiği övgülerle Mustafa Karaalioğlu'nu mest etti.

Hökenek "Aslında ben izleyicilere de söylemek istiyorum. Çok farklı bir gazeteyle karşı karşıya kalacaksınız. Ayın 16'sında sabah Star gazetesi aldığınızda çok farklı bir gazete bulacaksınız" sözleri ile gazetenin temsilcisi gibi konuştu.

Mustafa Karaalioğlu, Star'da yazmaya başlayacak olan uluslararası yazarların isimlerini saymaya başladığında ise Hökenek bu kez yeni yazarlara övgüler düzdü..

İSRAİL GAZETESİNDEN YAZAR

Ayın 16'sında bayilerde olacak yeni Star gazetesiyle ilgili ayrıntılı bilgiler veren Mustafa Karaalioğlu, "Bütünüyle gazeteyi değiştiriyoruz, logo değişiyor, sayfa sayımız artıyor. Dünyanın en iyi yazarları da Star'da yazacak" dedi.

Karaalioğlu, yeni gazeteyle ilgili sürprizleri açıklamadı ama bir ipucu verdi. Yeni gazetede İsrail'en en büyük gazetelerinden Harezt'den bir yazarın Star'da yazacağını açıkladı.

Yeni Star'ın yeni dönemdeki sloganı da "Yeni Türkiye'nin gazetesi" olarak değişecek. Mustafa Karaalioğlu, tiraj beklentisiyle ilgili rakam vermekten kaçındı "anlık bir artış bekliyoruz. Yılın medyadaki en büyük olayı olacağına hiç şüphem yok. Herkes biraz daha değişim konusunda radikal olmayı düşünecek. Medyada bakışları star gazetesine çevirecek bir proje. Rakibimiz okur olacak" dedi.

ŞENER VE ŞIK'I TANIMIYORUM!

Programın başında Ergenekon tutuklamaları üzerine yorumlarda bulunan Mustafa Karaalioğlu, "Nedim Şener ve her iki arkadaşı da tanımıyorum. Bu tutuklamalara kıyasla kabul edilmesi en zor iki tutuklama oldu. Ben tutuksuz yargılanmalarının daha doğru olacağını düşünüyorum. Ergenekon soruşturmasının selameti için bir Türkan Saylan vakasını andıran bir tabloya gerek yoktu" dedi.