Televizyon
23 Ağu 2010 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

TRT HABER İNTERNETİ EKRANA TAŞIYOR! PROGRAMI HANGİ ÜNLÜ GAZETECİ SUNACAK?

Son yılların yükselen değeri sosyal medya, TV programı oluyor. Program TRT Haber ekranlarında yayınlanacak ve kendi alanında ilklerden biri olacak.

TRT Haber kanalı, yepyeni bir TV programını izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Türkiye’de kullanımı giderek artan ve son yılların hızla yaygınlaşan Youtube, Ekşi Sözlük, Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım ağları, TV ekranına taşınıyor.
 
TRT Haber ekranlarında yayınlanmaya başlayan tanıtım, sosyal medyanın hızına uygun bir kurgu ve ritmi yüksek bir müzik eşliğinde ekrana geliyor. Programın sunucu koltuğunda ise, Akşam gazetesinin genç kalemlerinden Nagehan Alçı oturuyor. Program, Kanal 24’te Özay Şendir’in sunumuyla ekrana gelen ‘Tıkırtı Gazetesi’ adlı sosyal medya programı ile birlikte bu alanda yapılan ilk programlardan biri olma özelliği taşıyor.
 
İnternet dünyasını kasıp kavuran ve hızla yaygınlaşan sosyal medya, TV yapımcıları için yepyeni bir alan olarak yükselişini sürdürüyor. Bakalım, bir sonraki sosyal medya programı hangi kanal ve ünlü isimlerin sunumuyla ekrana gelecek. Çarşamba akşamları ekrana gelecek olan programın, 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşması planlanıyor.

medyaloji.net