Gündem
16 Mar 2010 13:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:09

"TRT AJİTE EDİYOR"DİYEN TSK'YA TRT GENEL MÜDÜRÜ'NDEN ŞOK YANIT!

Bomba yüklü kamyon haberi ile dikkatleri üzerine çeken TRT'ye TSK'dan tepki gelmişti. TSK'nın eleştirisine TRT Genel Müdürü Şahin'den sert yanıt geldi.

TSK'nın "TRT ajite ediyor" iddiasına Genel Müdür Şahin yanıt verdi: Islak imza yok dediniz, haklı çıktık. Ya bu da ıslak imza gibi olursa?

TRT'nin başındaki isim Şahin'in askere cevabı Habertürk gazetesinin manşetine taşındı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin Genelkurmay Başkanı İbrahim Şahin ile 2'nci Başkan Org. Aslan Güner'in bomba yüklü kamyon haberi için "TRT ajite ediyor" açıklamasına yanıt verdi:

İSTİFA EDERİZ

"Biz habercilik yapıyoruz. Albay Çiçek'in belgesine de tepki gösterildi. O ıslak imzada haklı çıktık. Ne yaparız kaderimize razı oluruz, istifa ederiz. Ama ya ıslak imzadaki gibi olursa ne olacak?"

ORG. GÜNER NE DEMİŞTİ?

Org. Güner Milliyet'ten Fikret Bila'ya verdiği demeçte şunları söylemişti:

"Olay bir şekilde medyaya duyuruluyor ve medya duyuyor. Pek çok televizyon kanalı bu konuda son dakika son dakika diye habere başlıyor. En doğal hakkıdır. Ama TRT bir devlet televizyonu ve el bombalarının seri numaralarının bilinçli olarak silindiği anlamına gelen dolayısıyla ihbardaki o karışık ajite edici bilgileri doğrular nitelikte haberler vermeye başlıyor."