Diziler
21 Oca 2022 00:54 Son Güncelleme: 21 Oca 2022 00:56

TRT 1'in iddialı dizisi reyting kurbanı oldu: İlk 5'e giremedi

TRT 1 ekranlarında geçen sezondan başlayan dizi fırtınası, Masumlar Apartmanı'nın reytinglerin düşmesiyle final yapacağı ortaya çıktı.

Televizyon kanallarının reyting rekabeti dizilerin fişinin çekilmesine neden oldu.

 Kadrosu ve senaryosu ile öne çıkan yapımlar da  reyting kurbanı oldu.

 FİNAL TARİHİ GÜNLER ÖNCE DUYURULDU

Düşük reytingler nedeniyle final yapan Dünya Hali'nden sonra Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin de TRT 1 ekranlarına veda edeceği ortaya çıkmıştı.

 Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin 31. bölümde final yapmasına karar verildi.

 TRT 1'de yaprak dökümü devam ederken, ilk sezonuyla reyting listelerinin ilk sıralarından inmeyen bir dizi için de final çanları çaldığı konuşuluyor.

 Yılbaşı nedeniyle ekranlara 2 hafta ara veren Masumlar Apartmanı’nın 18 Ocak akşamı ekranlara gelen 54. bölümü ‘final yapıyor’ iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu.

 Geçtiğimiz bölümlerde Gülben ile Esat dünyaevine girmişti, son bölümde ise Safiye ile Naci nikah masasına oturdu. Senaryonun hızlı bir şekilde ilerlemesi dizinin sezon sonunda final yapacağını gösterdi.

 Dizinin reyting listelerinde totalde ilk 5’e girememesi de dikkat çekti.

 Dizinin yapım şirketi ve TRT 1’den final kararıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 MASUMLAR APARTMANI 54. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Safiye, hayalini kurmaya bile cesaret edemediği o mutluluğa kavuşmak üzeredir. Naci, Safiye’yi babasından istemeye gelir.

 Herkes isteme coşkusu ve heyecanı içindeyken Safiye, Han’ın yokluğuyla baş etmekte zorlanır. Han’a ulaşamadığı için Ceylan da meraklanır ancak gelen haberin ardından endişesi öfkeye dönüşür.

 Ablasının sonunda evlenecek olması Gülben’i sevindirse de sonuçları bir o kadar korkutur. Sonunda Gülben ablasına bir itirafta bulunur. Bu itiraf, Safiye’yi gerçeklerle yüzleştirir ve Naci’nin pek de hoşuna gitmeyecek bir karar alır. Nikah günü gelir çatar. Ancak Han hala ortada yoktur…