TRT 1'den flaş final kararı! Hangi iddialı dizi ekrana veda ediyor?

Bir dizi için daha final kararı alındı. TRT 1'in sevilen dizisi ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, 66'ncı bölümüyle final yapacak.

TRT 1'den flaş final kararı! Hangi iddialı dizi ekrana veda ediyor? - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç’un paylaştığı, sevilen dizi 'Benim Adım Melek' 19 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara veda edecek.

111
TRT 1'den flaş final kararı! Hangi iddialı dizi ekrana veda ediyor? - Sayfa 2

“Benim Adım Melek”ın final bölümünde; yaşanan bunca hadiselerden sonra Karadağlar ve Şirhanlar eski günlerine dönebilecek mi? Yıllar sonraki hayatları nasıl olacak? Kenan’ın arkasında bıraktığı izler 15 yıl sonrasını nasıl etkileyecek? Melek tamamen iyileşecek mi?

211
TRT 1'den flaş final kararı! Hangi iddialı dizi ekrana veda ediyor? - Sayfa 3

Benim Adım Melek'in final bölümünde neler olacak?

Alpay’n ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür…

311
TRT 1'den flaş final kararı! Hangi iddialı dizi ekrana veda ediyor? - Sayfa 4

Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir. Ama bu cenazeye sürpriz bir cenaze daha eklenecektir. Melek ve Halil, Alpay’ın ölümünden sonra Kenan’ın peşine düşer. Funda ise panik haldedir. Mektupları öğrenen Kenan, onun da peşindedir.

411