Gündem
05 Kas 2020 10:32 Son Güncelleme: 05 Kas 2020 14:47

Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı: Bu nasıl ahlaksızlıktır!

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın ürünü, sosyal medyada tepki çekti. Tepkilerin ardından ürün Trendyol’un internet sitesinden kaldırıldı.

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın sattığı kupada Elif Perinçek'in itfaiyecinin elini tuttuğu anın fotoğrafının basıldığının görülmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

KORKMAZ KARACA’DAN SERT TEPKİ: NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da o fotoğrafa tepki gösterdi. Karaca sosyal medya hesabından attığı mesajda, “Önce insan olmayı başarsak. Enkazın altında çıkmış bir meleği ticari bir metaya dönüştürmek nasıl bir ahlaksızlıktır. Hiç ders almayacak mıyız?” diye yazdı.

Trendyol, İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin ardından İzmir'deki çalışanlarına 'mesaiye devam' şartı koştuğu için de tepki almıştı.

Gelen tepkilerin ardından ürün Trendyol’un internet sitesinden kaldırılırken, ürünün satışa sunulduğuna dair fotoğraflar sosyal medyada yayıldı.

İzmir'de meydana gelen depremde 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in, kurtarma ekiplerinden bir kişinin parmağını tuttuğu fotoğraf gündem olmuştu.