Polemik & Kulis
20 Eki 2020 12:30 Son Güncelleme: 20 Eki 2020 12:47

Transferler tam gaz! Olay TV bir deneyimli ismi daha kadroya kattı!

Merkezini Bursa'dan İstanbul'a taşıyan ve yakın zamanda yayına geçmeyi planlayan Olay TV son transferini Halk TV'den yaptı.

Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda Süleyman Sarılar'ın oturduğu Olay Tv, geçtiğimiz günlerde Halk TV ile yollarını ayıran Ankara Haber Müdürü Ferudun Serdar Akyön ile anlaştı.

Akyön, dün itibariyle Olay TV'nin Ankara Bürosu'nda işbaşı yaptı.

Gazeteciliğe 1996 yılında Star TV’nin Ankara Haber merkezinde stajyer olarak başlayan Akyön, ardından 2001 yılında Kanal 6 televizyonuna transfer oldu. Daha sonra 2002 yılında ATV’ye transfer olan deneyimli isim 2008 yılından 2019 yılına kadar Fox TV kadrosunda yer almıştı. Akyön son olarak geçtiğimiz eylül ayında Halk TV’ye Ankara Haber Müdürü olarak transfer olmuştu. Deneyimli isim Olay TV'de ise editör olarak görev yapacak.

Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Evren Aydın, Bülent Akdeniz, Gökhan Kayış, Mesut Çiftçi, Ayhan Kudat, Tarık Ünlü, Abdullah Demir, Kenan Şener, Alican Uludağ, Nur Köşker ve Cem Tekel gibi deneyimli isimleri bünyesine katmıştı.