Gündem
18 Oca 2013 10:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

TRANSFER TEKLİFİ ALAN BİRAND'IN VEFASI; AYDIN DOĞAN İLK KEZ AÇIKLADI!

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ölümü medya dünyasını sarsmaya devam ederken, patronu Aydın Doğan kendisi ile ilgili ilk kez öğrendiği bir gerçeği canlı yayında paylaştı.

Beyaz TV canlı yayınında Rasim Ozan Kütahyalı’ya Birand’ın ardından duygularını anlatan Aydın Doğan, çok yakın zamanda büyük bir medya devinden Birand’a teklif gittiğini ancak Birand’ın bu teklifi "Doğan Grubu’na vefa borcum var" diyerek geri çevirdiğini bildirdi.

YERİ KOLAY KOLAY DOLMAYACAK
’Birand, Türk basınında daima bir efsane olarak yaşayacak. Benim ızdırabım büyük." diyen Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan, Birand’ın yerinin kolay kolay dolmayacağını vurguladı.

BİRAND’A TRANSFER TEKLİFİ YAPILMIŞ
Aydın Doğan, bir başka kanala canlı yayın için bağlanacağı sırada kendisine Birand’la ilgili özel bir bilgi verildiğini söyledi.Birand’a Türkiye’nin önde gelen bir medya grubunun transfer teklifi yapıldığını söyleyen Birand "Bir televizyon kanalında önemli bir adam bana telefonda anlattı. Kısa bir dönem önce (birkaç ay önce) önemli bir para teklif ederek transfer teklif etmişler. Demiş ki’Benim Doğan Grubu’na dostluk ve vefa borcum var. En kötü günlerimde bunlar benim yanımda oldular. Ben ayrılmam’ demiş. Ben bunu bu akşam öğrendim bilmiyordum." dedi