Spor
10 Mayıs 2022 22:37 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2022 22:49

Trabzonspor Türkiye Kupası'na veda etti!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kayserispor, sahasında Trabzonspor'u 4-2 yendi. Bu sonuçla Türkiye Kupası'nda finale yükselen sarı-kırmızılıların rakibi, Sivasspor-Alanyaspor maçında turu geçen takım olacak.

Trabzonspor , final yolunda Kayserispor deplasmanındaydı.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında evinde ağırladığı Sarı-Kırmızılı takımı tek golle deviren Bordo-Mavililer, rövanşta skor avantajıyla mücadele etti. Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Abdullah Avcı yönetimindeki Fırtına, 37 yıl aradan sonra bu sevinci yaşarken, Ziraat Türkiye Kupası'nı da 10. kez müzesine getirerek sezonu çifte kupayla tamamlamak istiyordu. Maçın başında kazandığı penaltıyla öne geçen Trabzonspor devreye bu skorla girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan Kayserispor skoru eşitledi. Bu golün üstünden çok geçmeden kazandığı kornerden golü bulan Kayserispor skoru 2-1'e getirdi. Maçın uzatmalara gideceği düşünülürken Bakasetas sahneye çıktı ve golünü attı. Karşılaşmada maç böyle bitti derken 10 dakikada 2 gol atan Kayserispor, rakibini 4-2 yenerek kupada finale yükseldi.