Medya
17 Eyl 2011 21:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:49

TRABZON TARAFTARI RADİKAL'E NEDEN TEŞEKKÜR ETTİ?

Trabzonspor taraftarından Radikal gazetesine teşekkür geldi. Ve gazete de bunu okurlarına duyurdu...

İlk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Inter’i 1-0 yenen Trabzonspor‘un bu zaferini ‘Kusursuz fırtına’ manşetiyle Trabzon’a özel bir sayfa ile çıkan Radikal Gazetesi şehirde memnuniyetle karşılandı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Radikal’in Trabzonspor’un Inter zaferini özel olarak manşete taşımasından ötürü son derece memnun kaldıklarını söyledi.

[Radikal Gazetesi] Yener, Trabzonspor’un kamuoyunun gündemine en iyi şekilde taşınmasının kendilerini her zaman mutlu edeceğini vurgulayarak, “Radikal’in özel manşetini çok olumlu ve güzel bir hareket olarak görüyoruz. Zaten bizim de amacımız Trabzon’un her platformda en iyi şekilde ve daha fazla gündeme gelmesi ve de çok konuşulmasıdır. Radikal bizi elbette mutlu etmiştir” dedi.

Trabzonsporlu taraftarlar da dün Trabzon’a özel gazete hazırlayan Radikal Gazetesi‘ne teşekkür etti.

İşte Trabzonlu okurların görüşleri:

Birol Burnaz: Bazı basın yayın organları küçük görse de Radikal’in manşetten vermesi bizleri çok daha sevindirdi. Radikal’e teşekkürler.

Cemil Tonyalı: Trabzonspor’un ulusal bir gazetede manşet olduğunu ilk kez gördüm. Radikal’in böyle bir sayfa çıkarmasını çok anlamlı buluyorum. Umarım diğer gazeteler de bu tür başlıklarla sesimiz kulağımız olur.

Davut Yeşilyurt: Bu gazete hatıra olarak alıp saklanacak türden. ‘Kusursuz Fırtına’ manşeti bizleri onore etti.

Kamil Kurt: Çok güzel bir sayfa hazırladılar. Trabzonspor’un olduğu bir sayfa nasıl kötü olur ki.

Erdal Yoldaşcan: Radikal’in Trabzonspor’a birinci sayfadan vermesi bizleri memnun etti. Mustafa Duman: Özel ve çok güzel bir sayfa.

Radikal