Televizyon
02 Tem 2020 12:36 Son Güncelleme: 02 Tem 2020 13:37

Tövbeler Olsun kadrosunda hangi oyuncular var?

TRT'de yeni bir dizi izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak.

TRT 1 çok yakında izleyicilerin ilgi odağı olacak sıcacık bir aile komedi dizisini daha ekranlarına getirmeye hazırlanıyor: Tövbeler Olsun

Proje tasarımı Hasan Kaçan’a ait olan dizinin yönetmenliğini deneyimli yönetmen Serdar Akar yapıyor. Senaryosunu, Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur, Hüseyin Kaçan’ın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise, Mustafa Fener üstleniyor.

Tövbeler Olsun’un oyuncu kadrosunda usta isimler yer alıyor

Usta isimlerden ve başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla daha yapım aşamasında dikkatleri üzerine çeken dizinin başrollerini ise; Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can paylaşıyor.

Tövbeler Olsun dizisinde; başarılı ama “pinti” bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holdingin patronu Namzet Horanta’nın, “pintilikten”, “cömertliğe” giden “büyük değişimi”; bu değişimin "hatme çiçeğim" diye sevdiği ve seslendiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’yı nasıl etkilediği; bu değişim sayesinde, eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesine dair kimi düşündüren, daha çok da güldüren birbirinden ilginç olaylar zinciri yaşanacak.

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alacak.