Medya
04 Tem 2022 13:22 Son Güncelleme: 04 Tem 2022 13:25

Tosyalı Holding’den MedyaRadar’a Hürriyet açıklaması! Gazete el mi değiştirecek?

Tosyalı Holding, Keskin Kalem’in bugün yayımladığı yazısında yer alan Hürriyet gazetesi iddialarına dair MedyaRadar’a açıklamada bulundu.

Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem, bugün yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.

“Demirören Medya’nın en azından bir kısmı, bir başka aileye satılacak. Masada şimdilik Hürriyet gazetesi var. Daha fazlası da olabilir… İstişareler sürüyor…” kulislerine yer veren Keskin Kalem, “Peki alıcı kim? Tosyalı Holding” diye yazdı. Söz konusu iddialar ses getirirken şirketten açıklama geldi.

MedyaRadar’a açıklamada bulunan Tosyalı Holding, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

“Tosyalı Holding olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15.000 çalışanımızla, yıllık 6 milyon tona yaklaşan demir-çelik üretimi gerçekleştiren, sadece ülkemizin değil dünyanın da sayılı demir çelik güçlerinden biriyiz” ifadelerine yer veren şirket, “Tosyalı Holding demir-çelik sektör dışında sadece ülkemiz için katma değer yaratacak stratejik sanayi ve teknoloji odaklı sektörleri radarına almış olup medya bu sektörler arasında yer almamaktadır. Söz konusu yazıda ifade edildiği gibi Tosyalı Holding’in Hürriyet gazetesini satın almak gibi bir planı kesinlikle bulunmamaktadır” açıklamasında bulundu.