Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eski halinden eser yok! Cezaevinde bambaşka birine dönüştü

Kamuoyunda Çiftlik Bank olarak bilinen sistemin kurucusu olduğu gerekçesiyle tutuklanan ve 2,5 yıldır cezaevinde tutulan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın cezaevinden ilk fotoğrafı geldi. Bir hayli kilo verdiği gözlenen Aydın'ın eski halinden eser kalmadığı görüldü.

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eski halinden eser yok! Cezaevinde bambaşka birine dönüştü - Sayfa 1

Türkiye'nin en büyük dolandırıcılık olaylarından biri olarak tarihe geçen Çiftlik Bank sisteminin kurucularından "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, cezaevinden ilk röportajını verdi.

113
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eski halinden eser yok! Cezaevinde bambaşka birine dönüştü - Sayfa 2

EVLENDİĞİNE BİN PİŞMAN
Oda TV'ye açıklamalarda bulunan Aydın, bir de fotoğraf gönderdi. Bir hayli kilo verdiği gözlenen Aydın'ın eski halinden eser kalmadığı görüldü. 102 mağdurun şikayeti üzerine hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 2,5 yıldır cezaevinde olan Aydın, "O kadar çok keşkelerim oldu ki saymakla bitmez.

213
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eski halinden eser yok! Cezaevinde bambaşka birine dönüştü - Sayfa 3

Keşke hiç Sıla ile evlenmeseydim. Sevdiğim kıza evlenme teklifi etmek için bir yüzük aldım. Evlenme teklifi ettim ama kız beni reddetti. Yüzük öyle elimde kaldı, çok ağrıma gitti.

313
Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın eski halinden eser yok! Cezaevinde bambaşka birine dönüştü - Sayfa 4

O ruh hali ve alkolün etkisiyle olsa gerek aynı yüzüğü henüz tanıştığım Sıla'ya çıkarıp verdim. O da hemen kabul etti. Keşke alkol içmeseydim. Büyük saçmaladım.

413