Gündem
17 Eki 2014 10:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

Torununu kaybeden Ali Şen ilk kez konuştu:Her saniye benim içimde!

Torunu Alp Şen'in vefatından sonra zor günler geçiren Ali Şen, yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından ilk kez Pazar Gezmesi'ne konuştu.

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu Nazlı Ilıcak’ın yaptığı Pazar günlerinin beğeniyle izlenen sohbet programı “Pazar Gezmesi” nin bu haftaki konuğu Fenerbahçe’nin renkli kişiliğiyle tanınan eski başkanlarından Ali Şen.

Torunu Alp Şen'in vefatından sonra zor günler geçiren Ali Şen, yaşadığı sıkıntılı günlerin ardından  ilk kez Pazar Gezmesi'ne konuştu. “Torunumu kaybettim, Allah kimseye vermesin. Onu anmamak ne demek, her saniye benim içimde, başımda, beynimde, kalbimde. Hayat tam bir tiyatro. Hangi rolü kestilerse oynuyorsun. Perde açılıyor, ağlıyorsun, dünyaya geliyorsun. Sonra perde kapanıyor, er kişi niyetine, hatun kişi niyetine gidiyorsun. Öldükten sonra ‘yahu ne iyi adamdı’ dedirtiyorsan ne mutlu sana. Öyle yazılmış, takdir-i ilahi.” dedi.



Evliliği ile ilgili samimi açıklamalarda da bulunan Şen, 51 yıllık eşi Bente Hanım ile olan aşklarının Danimarka’da Sınırsız Aşk adlı bir belgesel ile ölümsüzleştiğini belirtti. Hatta Danimarka televizyonunda izlenme rekorları kıran belgeselin beklenmedik başarısını da  şu sözlerle anlattı: “Danimarka’da bu belgesel 4 yılda 8 kez tekrar yayınlandı. Türkiye’de Liverpool ve Milan Avrupa Şampiyonlar Ligi finali oynandı. Aynı saatte, 8’inci defa Danimarka Devlet Televizyonu’na koyuyorlar belgeseli. Ve reyting rekoru kırdı. Millet finali izlememiş, bizim belgeseli izlemiş.”



Adı Fenerbahçe ile özdeşleşen Şen; Fenerbahçeli olmasının sebebinin Lefter olduğunu belirtti.
35 yıldır dalgıçlık yapan ünlü iş adamı, Türkiye de köpek balığı besleme lisansına sahip tek kişi olduğunu ve köpek balıklarıyla dalmadan önce eğitim aldığını söyledi. Ardından Ali Şen’in teknesiyle açılarak Nazlı Ilıcak ile beraber Bodrum Akvaryum koyunda dalış yaptılar. Dalgıç kıyafetleri ile denize giren Ali Şen 14.5 metreye dalış yaparken, dalmayı bilmeyen Nazlı Ilıcak ona denizde yüzerek eşlik etti.



Sürprizlerle dolu Pazar Gezmesi yeni bölümüyle Pazar günü saat 12:15’te Kanal D’de izleyeciyle buluşacak...