Spor
26 Ara 2022 08:56 Son Güncelleme: 26 Ara 2022 09:01

Torreira'nın sarı kartı Okan Buruk'u çılgına çevirdi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İstanbulspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Galatasaray'da, Lucas Torreira 89. dakikada sarı kart görerek Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. Bu sarı kart sonrası Okan Buruk adeta küplere bindi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de haftayı lider kapattı ancak maçın son dakikalarında yaşananlar taraftarların tepkisini çekti. Lucas Torreira, Sivasspor maçında cezalı duruma düştüğü için Okan Buruk tepki gösterdi.

Lucas Torreira sarı kart görmesinin ardından yerini Sergio Oliveira'ya bıraktı. Teknik direktör Okan Buruk, Uruguaylı futbolcu kenara geldiğinde ellerini yana açıp 'neden kart gördün' tarzında tepki gösterdi. Okan Buruk'un bu tepkisi kameralara yansıdı.

Okan Buruk maçın ardından Torrreira ile yaşadıklarını anlattı.

"DAHA ÖNCE DE YAPTI"

Buruk, "Lucas Torreira sarı kart sınırında olduğu ve cezalı duruma düştüğü için sinirlendim. Daha önce bir tane daha böyle kolay sarı kart gördü. Hakem kenardan çıkmasını istedi, o ille ortadan çıkacağım dedi ve kart görüp cezalı duruma düştü. Buna sinirlendim. Bazen takımlar, oyuncular plan yapar, 'Bu maç kart göreyim' falan der ama bizim bu tür şeyimiz de yok. Cezalı duruma düştü. Cezalı, sakat olan hiçbir oyuncuyu bir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyorlar. Diğer arkadaşlarıyla antrenman yapacak" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR TEPKİLİ

Sık sık İtalya'ya transfer olmak istediğini açıklayan Torrreira, yaptığı hareketle Sarı-Kırmızılı taraftarları çıldırttı. Taraftarlar, cezalı Torreira'nın da takımla birlikte Sivas'a gitmesi gerektiğine dair yorumlar paylaştı.